פחדים מטיפול

דיון מתוך פורום  חרדה דנטלית

19/12/2015 | 08:08 | מאת: חנית

שלום לך דוקטור, אני בת31,פחדנית מאד ומזניחה את השיניים שלי בגלל זה כבר כמה שנים.אני מרגישה שיש לי בעיות.ניסיתי ללכת כמה פעמים אבל כל פעם זה לא הצליח כי הרופאים לא הצליחו להרגיע אותי. מה אתה ממליץ ? יש רופאים מיוחדים שכדאי ללכת אליהם ? תודה חנית

שלום,חנית, יש רופאים עם יכולות בתחום הפגת חששות מטיפול שיניים,אם תפני לרופא שיניים מהקטגוריה הנ"ל,יש סיכוי גבוה להצלחה. במקרים מסוימים אפשר לפנות למטפל ש "מכין" אותך לקראת הפניה לרופא שיניים. להכוונה במידת הצורך אפשר לפנות אלי ל [email protected] דר. צביקה רוזנבלום

מנהל פורום חרדה דנטלית