דחוף!! חסימת דרכי המרה בגלל גרורות בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

15/05/2007 | 16:14 | מאת: יבגני

שלום, לפני כשנה סבי אובחן כחולה סרטן הלבלב, הוא עבר ניתוח אך נשארו גרורות בכבד. לא ניתן היה לנתח שוב בשל המצב בו היה אחרי הניתוח וכיום הוא במצב שבו יש המון גרורות בכבד. דרכי המרה ניסתמו וכעת יש לו צהבת. מזמן אין לו כיס מרה. הרופאים טוענים כי לא ניתן לנתח ולשים ניקוז. מה ניתן לעשות כדי לתקן את המצב או לפחות לתת לו כמה שיותר זמן? ניתוחים? תרופות? טיפולים אלט'? אשמח לתשובה מהירה

לצערי חסימת דרכי המרה התוך כבדיות על ידי גידול אינן מאפשרות טיפול נאות הדבר היחידי שניתן הוא לברר האם דרכי מרה מורחבות ואולי להכניס צינור מחוץ לגוף לניקוז .

מנהל פורום סרטן הכבד