גוש לובאלי בכבד בבדיקת MRI

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

11/10/2013 | 22:47 | מאת: ש

לפני כשבוע עברתי בדיקת MRI, למעקב לאחר סרטן שד. לפני שלוש שנים עברתי כריתה ושימור, כימו והקרנות. מאז כשנתיים לוקחת טמוקסיפן. כיום הופסקה לקיחת כדורים לטובת הכנה לקראת הריון. בבדיקה- לא נמצאו ממצאים חשודים בשני השדיים. עם זאת נמצא ממצא לוואי- "בכיפת הכבד הודגם גוש לובולארי בגודל 25 מ"מ שהודגם בT@ ללא האדרה לאחר הזרקת חומר ניגודי- ייתכן שפיר". מהי כיפת הכבד? מה זה גוש לובולארי- האם זה כמו בסרטן שד? מה זה T2? מה למעשה זה אומר? אני צריכה להכין עצמי לסיפור חוזר? אודה לך מאד אם תוכל לשוב אלי. בברכה, ש

sorry i am in the US so i reply in english. Please do a biopsy of the mass which is located on the liver capsule only after that you will know the answer

מנהל פורום סרטן הכבד