שאלה לגבי טיפול ב Nexavar בחולה סרטן הכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

20/04/2013 | 00:07 | מאת: סיתוונית

חמי בן 62 וגילו לו לפני מספר שבועות סרטן בכבד. מדובר בחולה בשחמת הכבד מזה מס' שנים. הטיפול שהוא קיבל זה בכדורי Nexavar. שאלתי, אם לדברי הרופאים הסרטן הוא לא גרורתי, האם יש טיפול ממוקד שאפשר לבצע? כמו השתלה, ניתוח, טיפול כימי כלשהו... או שאם הוא קיבל את הטיפול הזה , זה אומר שאין משהו אחר שניתן לעשות? תודה מראש לתשובתך.

אכן נקסבר זה תרופת הבחירה לסרטן כבד. השאלה באיזה מצב הסרטן ומה מצבו כעת על פי תוצאות אלה שאותם לא ציינת יהיה אפשר לישקול טיפול כירורגי כלשהו כולל ניתוח להשתלה באם ניתן ועומד בקריטריונים

מנהל פורום סרטן הכבד