ארביטוקס עם אירסה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

07/05/2010 | 17:02 | מאת: סיגל

לסבי סרטן מעי הגס עם גרורות לכבד. עבר ניתוח בכבד להסרת שלוש גרורות. לאחר חצי שנה חזרו הגרורות. עשה בדיקת KRAS ונמצא כשיר לארביטוקס. אמור השבוע להתחיל ארביטוקס עם אירסה. הרופאים אמרו לנו שאם גם זה ייכשל – הם ישקלו הזרקת חומר רדיואקטיבי ישירות לכבד. אנו מחזיקים ידיים לטיפול בארביטוקס גם בגלל שהבנו שהטיפול הרדיואקטיבי לא זול. האם ידועים לך סיכויי ההצלחה של הטיפול בארביטוקס?

תלוי סוג הכימוטרפיה שתלווה את הטיפול סיכויי ההצלחה בסביבות 20-30%

מנהל פורום סרטן הכבד