טיפול בגרורות בכבד פעם שניה.

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

25/04/2009 | 21:24 | מאת: יפית

אחותי בת 54 אובחנה לפני כשנה כסובלת מסרטו המעי הגס עם גרורות בכבד סמוך לאבחנה עברה ניתוח משולב במרכז לכבד שבפריז אשר כלל כריתת מעי ואונה ימנית בכבד הוסרה אף היא בנוסף קיבלה כיסוי כימוטרפי באיכילוב. עד כה הבדיקות היו תקינות לחלוטין כולל ct שביצעה אחת לכל 3 חודשים. לצערנו הפעם בבדיקה האחרונה היתגלו 2 נגעים נוספים בכבד ונאמר לה שכנראה עליה לעבור את אותו הליך פעם נוספת.(עליי לציין כי היא בעיצומן של בדיקות כלליות לבדיקת היקף הנזק) לשאלתי - אשמח לדעת על אופציותת הניצבות בפנינו גם אם מדובר בגדר מחקר וגם אם מדובר בעלויות גבוהות נישמח לדעת את כל המידע בנושא זה. ממתינה מאוד לתשובתך.

ניתן לבצע טיפול עי חומר רדיואקטיבי ישירות לכבד SIRS לדעתי יעיל יותר במידה ותרצו אנא חיזרו אלי .

13/06/2009 | 07:09 | מאת: אברהם ק.

מה ההשפעה של החומר הרדיו אקטיבי על הסובבים את המטופל

07/05/2009 | 08:15 | מאת: יעקב

אנא כנסי לאתר www.sirt.co.il ותלמדי על טיפול מאד יעיל בסרטן הכבד

19/06/2009 | 17:22 | מאת: schnirer

במקרה זה יש מקום לחשוב על החדרת חומר רדיואקטיבי לכבד טכנולוגיה הנקראת SIRS

מנהל פורום סרטן הכבד