היפרתרמיה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

21/11/2008 | 13:49 | מאת: שני

לאבי התגלה סרטן במעי הגס לפני כחצי שנה וכבר בניתוח ראו גרורות בכבד בשתי האונות ומפוזרות כל שלא ניתן לנתח. ברצוני לשאול על הטיפול בהיפרתרמיה שניתן ע"י ד"ר ברנר בניו הופ. מה העלות של טיפול כזה? מה ההבדל בטיפול שבארצנו לבין הטיפול שניתן בגרמניה איפה שיובל תמיר (מהשייטת) טופל? האם זה כרוך בהפסקת הטיפול הכימי? ובכלל אם יש מישהו שעבר טיפול זה אשמח לשמוע פרטים... תודה מראש

אינני מבין בטיפול זה יש לפנות לרופא המטפל. אך ניתן לטפל באמצעות חומר רדיואקטיבי בשם SIRS ישירות לכבד נא לפנות למשה 0526276272

מנהל פורום סרטן הכבד