ניתוח בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

19/11/2008 | 10:49 | מאת: דלית

אבי בן 62 חלה לפני שנה בסרטן המעי הגס עם גרורות בכבד, נותח במעי הגס את הכבד לא ניתחו מאחר שבניתוח לכבד פתחו וטענו שלא ניתן לנתח, טופל רק טיפול כימוטרפי בכבד הגיב טוב לטיפול. כאת נאמר לו שנשארה גרורה בכבד ואין מקום לטיפול כימוטרפי, רק ניתוח. אנו חוששים ששוב יפתחו ויגלושלא ניתן לנתח לאבי קשה מאוד לעמוד בניתוחים אלו. האם ישנה אלטרנטיבה אחרת מניתוח? תודה.

יש אפשרות לטיפול בחומר רדיואקטיבי בSIRS האפשרות הטובה ביותר היא ניתוח .

מנהל פורום סרטן הכבד