סרטן המעי הגס

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

03/09/2008 | 11:36 | מאת: אריה

שלום דוקטור רציתי לברר אימי חולה בסרטן המעי הגס כבר 5 שנים טופלה פעם בשבועיים ברמבם עיי אווסטין ותוספים , יש לה גרורות בכבד, לאחרונה לא ביצעה טיפולים בזמן בגלל שהרופא מצא בבדיקות מדדים נמוכים כלומר לה נאמר שהבדיקות לא יצאו טוב והמצב מחמיר. וכנראה ששתחיל לקבל תרופה אחרת ץ זמן אחרון סובלת מחולשה כללית בקושי אוכלת כאבי גב חזקים יש הפוגה ליום וזה שוב חוזר חולשה כללית . מה דעתך ממה הכאבים החזקים והחולשה ? האם יש סיכוי החלמה וכמה? יש לה מזה יומיים גם שילשולים אשמח לקבל תגובה שלך אריה מהצפון

חולה עם גרורות לכבד במצב של אמך כושר החלמה נמוך ביותר .אין לי מדדים לגבי המחלה הדברים שצוינו היו סתמיים .

מנהל פורום סרטן הכבד