דלקת המעי הגס

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

18/08/2008 | 00:24 | מאת: יוסי

שלום רב. לפני קצת יותר משבוע אמי (בת 48) אובחנה כסובלת מדלקת במעי הגס. למיטב הבנתי, הדלקת אובחנה בשלבים ראשונים. היא אושפזה ליומיים וקיבלה אנטיביוטיקה דרך הוריד, ושוחררה הביתה להמשך טיפול (שבוע אנטיביוטיקה דרך הפה, וללא אוכל - נוזלים בלבד). שאלתי היא, האם יש לה סיכוי הגדול משמעותית מאדם אחר לפתח בעתיד סרטן במעי הגס? האם עליה להיות המעקב מיוחד? תודה.

עליך לפנות בשאלה של הדלקת שלא ציינת מאיזה סוג לרופא המטפל שלך

מנהל פורום סרטן הכבד