איזה תופעות לוואי יש לתרופה אווסטין?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

08/04/2008 | 22:34 | מאת: דור

לאבי יש סרטן בוושט קיבה עם גרורות מופשטות לכבד ולבלוטות הלימפה. האם התרופה אווסטין שזאת תרופה ביולוגית יכולה לעזור? ואיזה תופעות לוואי יש לתרופה? הודע לכם מאוד על התשובה יום טוב

בוושט קיבה עדיין התרופה במחקר ולפי הידוע בשלוב עם כימוטרפיה תלוי במצב המחלה אם המחלה מפושטת עם גרורות הסיכויים נמוכים לגבי מחלה לא גרורתית אין מידע. אבסטין היא תרופה ביולוגית יש להיזהר מיתר לחץ דם וחולה עם כיב קיבה התרופה עלולה לגרום לחור בקיבה או תריסריון . בנוסף דמופ קל מהאף .

מנהל פורום סרטן הכבד