שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

04/04/2008 | 18:44 | מאת: גלית

שלום רב, אני בהריון בשבוע 11 , לפני יומיים עבר אבי צנתור כבד שאחריו הזריקו לו TcMAA לשני איזורים שונים במינונים של 0.4 מ"ג ו0.2 מג' , הבנתי שזה חומר רדיואקטיבי. לא הייתי מודעת לכך שהזריקו לו את החומר ולאחר ההזרקה הייתי איתו די הרבה זמן. האם זה מסוכן? האם אני צריכה להיבדק? האם לגשת למיון?

אנא הפני את השאלה לרפואה הגרעינית בה היו אמורים להסביר נתונים אילו

נא חיזרי ושאלי את הרופאים ברפואה גרעינית אשר ביצעו את הצינטור

26/05/2008 | 15:42 | מאת: שירן

שלום שאלתי היא לגלית ששאלה שאלה דחופה בתאריך 4.4.08 אשר אומרת שלאביה הוכנס חומר רדיואקטיבי. האם מדובר על גרורות בכבד אצל אביך והאם הטיפול הצליח? אודה להתייחסותך.

מנהל פורום סרטן הכבד