סרטן בכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

25/12/2007 | 22:04 | מאת: רונה

סבתי כמעט בת 86. לפני כשנה עברה ניתוח להוצאת גידול ממאיר במעי הגס.לאחרונה התגלו גרורות בכבד בשתי אונות בגדלים של 1.8 ס"מ ו 3.5 ס"מ. הרופאים המליצו על טיפול כימותרפי. האם כדאי להעביר אותה את מסע הייסורים הזה בגילה המתקדם? באיזה דרך הסיכויים טובים יותר להארכת חיים ולאיכות חיים?

התשובה תלוי במצב של הגב .במידה ומרגישה ומתנהגת לא לפי גילה אזי יש טעם במידה ולא ויש שתי גרורות בלבד בכבד יש לשקול ניתוח ובמידה ואינה עומדת בקריטריונים רק טיפול סימפטומטי

מנהל פורום סרטן הכבד