גרורות לכבד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

15/11/2007 | 19:05 | מאת: חן

שלום אלכס, לאבי בן ה-50, יש סרטן בוושת ובקיבה (קידרה או משהו כזה) אבי עבר שני טיפולים כימוטרפיים והפסיק כדי לעבור ניתוח. הניתוח בסופו של דבר נפסק אחרי שמצאו גידולים סרטניים בכבד כתוצאה משאר הגידולים. מצאו שם 5 גידולים. האם יש דרך להירפות לגמרי מהגידול הסרטני? או שיש רק תרופה מאריכה חיים? איפה אנחנו בדיוק עומדים? תודה

לצערי בסרטן הקיבה הגרורתי אין דרך להיוותר בחיים יש מס תרופות המאריכות את החיים במס חדשים והן תרופות ממשפחת הטקסנים וכן תרופה הנקראת קמפוסר.

08/12/2007 | 18:15 | מאת: ליאורה

אינני רופאה !!! מתנדבת לכל מיני דברים... אני מכירה שני חולים שמשתמשים בתרופה החדישה Nexavar (sorafenib) 1. סרטן ממקור לא ידוע, בדיקות מעבדה בהולנד CupPrint המבוצעת ע"י אונקוטסט-טבע, העלתה בשתי בדיקות שונות, שהמקור הוא במעי הגס או בכבד עם גרורות לריאה. 2. GIST - Gastrointestinal Stromal Tumor מפושט. שאל את הרופא.

22/01/2008 | 16:09 | מאת: חני

אבי נותח לפני כשנתיים עקב גידול במעי הגס. שנה אחר כך מצאו גרורות בכבד. לפני כ 5 חודשים הוא עבר ניתוח בכבד וכרתו לו את החלק השמאלי. אחרי 6 טיפולים מאד קשים של כימוטרפיה . שוב נמצאה גרורה אחת בגודל של 1.2 ס"מ באותו צד של הכבד שנותח. נה הסיכויים לדעתך? ומה היום עוד כדאי לעשות? תודה.

24/11/2008 | 12:22 | מאת: לירון

יש בידי 58 כדורים של nexavar שקנינו ובעקבות הוראה חדשה של הרופאה לא השתמשנו בהם. אנו מעוניינים למכור אותם למי שזקוק, בתקווה שיעזרו לו. ניתן להתקשר לטלפון: 054-5208668 . או לשלוח מייל לכתובת הרשומה מעלה.

מנהל פורום סרטן הכבד