GGT ושאר אינזימים , האם לדאוג?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

29/07/2007 | 22:13 | מאת: אוריון

GOT - AST 41 GPT -ALT 46 GGT 150 !!! BILIRUBIN TOTAL 3.0 - יש לי וגם במשפחה סינדרום ז'ילבר BILIRUBIN DIRECT 0.7 מה הכיוון? הפרעה כולסטטית בכבד, כלומר הפרעה בהפרשת המרה.. מה הפירוש והאם זו אופציה? אני גבר בריא וספורטאי בן 36 . חשתי חולשה בזמןהאחרון, עשיתי בדיקות ואלו התוצאות. תודה

לגבי הבדיקות הן מצביעות על בעיה בכבד קרוב לודאי על רקע עודף שומן .כאשר האנזימים כולם מוגברים יש לפנות לרופא המשפחה לרופא גסטרואנטרולוג לבירור .

מנהל פורום סרטן הכבד