שאלה לגבי כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

03/05/2020 | 20:48 | מאת: אבי זילבר

שלום רב . בן 55, לפני שמונה חודשים קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה תקינה לפני שנה ניתוח בקע מפשעתי בשלושה ימים האחרונים כאבים בבטן (מצורפת תמונה של אזור הכאב) כאב לא מובן שהולך ובא. ניסיתי אומופרדקס שלא עזר. כואב יותר כשלוחצים על האיזור. בנוסף מידיי פעם כאב בגב במרכז הגב ובגב התחתון כשאני לוקח הרבה אוויר דרך הפה יש כאב באזור נרחב יותר מה זה יכול להיות? האם יכול להיות שמדובר בסרטן לבלב? כבד? סרטן אחר בבטן? קראתי שסרטן לבלב יכול להתבטא בכאבים באזור שסימנתי בתמונה שבו כואב לי. לינק לתמונה https://ibb.co/6HCFCMz תודה מראש

04/05/2020 | 08:18 | מאת: אבי זילבר

ליפאז-41 U/lללא צום תפקודי כבד תקינים מדדי דלקת תקינים האם עדיין יכול להיות שמדובר בבעיה בלבלב?

04/05/2020 | 08:20 | מאת: אבי זילבר

ליפאז-41 U/lללא צום תפקודי כבד תקינים מדדי דלקת תקינים האם עדיין יכול להיות שמדובר בבעיה בלבלב או סרטן באחד מאיברי הבטן? תודה מראש

במענה לשאלתך , לא ניתן לענות עליה דרך האינטרנט עליך להגיע לרופא מומחה ,שיבדוק אותך וישלח אותך לבדיקות .

05/05/2020 | 11:26 | מאת: אבי זילבר

ביצעתי בדיקת אולטרהסאונד בטן עליונה ותחתונה, הבדיקה יצאה תקינה. האם יכול להיות שמדובר בסרטן או בבעיה בכבד/לבלב? האם אולטרהסאונד יכול להחמיץ ממצאים בלבלב וכדאי לבצע בדיקת הדמיה אחרת?

מנהל פורום סרטן הכבד