עזרה בבקשה סרטן שחלות.שניןני בכבד?

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

26/04/2019 | 22:34 | מאת: הדואגת מאוד

 עזרה בבקשה. אמי עם סרטן שחלות חוזר. לאחר חזרה  טיפול בדוקסיל שלא עבד ואזהתפשטות לבלוטות לשער הכבד ועוד.  טחפול בקרבו גמזר שעזר.לאחר ארבעה טיפולים פטסיטי שהראה שיפור והעלמות בשער הכבד והטבה קלה במחלה. הטיפול הופסק בגלל אלרגיה ונלקח חןדש אחד של אולפאריב שהופסק לפני שבוע. הסיבה להפסקה תפקןדי כבד מאוד מאוד גבוהים(ggt 1600 ועלה ל2300 בילורבין לא תקין ובעלייה(2.76)). נשלחה לאולטרסאונד-תקין בלי ממצאים בכבד ובדרכי מרה(בדקו חצי שעה) כל התרופות כולל קאנביס אולפאריב מרוניל הופסקו-דגימה הייתה לפני ההפסקה וגם אחרי והתוצאות רק עלו: 1.האם בודאות מדובר בגרורות בכבד או במרה שלא נצפו באולטרסאונד? 2. האם טרמדקס או טרכין בשימוש קבוע של כמעט שנה יכולין להיות הסיבה? 3.במידה וזה גרורות בתפקודים כאלה גבוהים.מה עושים??? היא ירדה במשקל 15 קילו בחודש!!!  היא לא מסוגלת לאכול.עייפה מאוד.מרזה בקושי שותה. אני דואגת מאוד

לשאלתך אם יש החמרה בתפקודי כבד ועליה בבילירובין יש חשד לממצא בכבד ,ראוי לבצע ביופסיה מהממצאים בכבד . אנא פני בנושא לרופא המטפל

27/04/2019 | 22:46 | מאת: הדואגת מאוד

זאת הבעייה האולטרסאונד תקין ונקי וחכן אני שואלת מה זה יכול להיות חוץ מגרורות

מנהל פורום סרטן הכבד