סרטן ראשוני בכבד עם שחמת ברקע

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

04/12/2017 | 11:58 | מאת: זוהר

שלום רב, גילו לאבי לפני שנה וחצי סרטן ראשוני בכבד, כשברקע יש לו שחמת במצב מתקדם. ניסו לטפל בו ע"י צנטור מקומי והזרקה של כימו ישירות לכבד. הטיפול לא צלח. ניסו לתת לו טיפול ביולוגי נקסוור שעשה לו כאבים ברגליים ובידיים ולכן הטיפול הופסק. לצערי בבית חולים איכילוב מיצו את הטיפולים האפשריים והוא לא מתאים למחקר כיוון שהבילירובין גבוה והטסיות נמוכות (39). האם יש טיפול שיכול להתאים לאבי למרות המצב בו הוא נמצא? אשמח לתשובתך... בברכה, זוהר

לצערי לאור מצבו של אביך עם שחמת ומס טסיות כה נמוך ,קשה לתת טיפול מתקדם נוסף . אנא שאל אולי יש אפשרות להכניסו למחקר עם pd1

מנהל פורום סרטן הכבד