נקודות לבנות וכבד מוגדל-בבדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  סרטן הכבד

05/06/2007 | 20:25 | מאת: מיכל

שלום רב, מזה כחודש אימי סובלת מכאבים חזקים בבטן עליונה מתחת לצלעות ובצד ימין. היום אימי אושפזה בבית חולים וערכו לה בדיקת אולטראסאונד שבה נראו נקודות לבנות בכבד וכבד קצת מוגדל. כמו כן נערכו לה בדיקות דם שהן תקינות לחלוטין ובדיקת גסטרוקופיה שגם היא הייתה תקינה. האם יכול להיות שמדובר בסרטן? האם ניתן לראות בבדיקת האולטראסואנד גידולים ו/או גרורות בכבד? האם צריך לערוך בדיקת C.T ואם כן באיזה דחיפות? אודה על תשובתך המהירה מיכל

הדמיה אינה מספקת יש להצע ביופסיה אם אפשר כדי לדעת במה המדובר . יתכן גם מחלות אחרות מלבד סרטן .

מנהל פורום סרטן הכבד