פצע ברגל שלא מחלים

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

05/03/2013 | 00:36 | מאת: פצע ברגל שלא מחלים

יש לי פצע לחץ בגב כף הרגל שנוצר מנעליים. שפשוט מתעקש לא להחלים, הוא היה באמת גדול הוא היה מזוהם קבלתי טיפול אנטיביוטי דרך הווריד והזיהום עבר, עכשיו נותר פצע פתוח שלא מחלים בעבר עברתי הטרייה בפצע + תפירה מסביב הפצע היו שפשופים שנעלמו אבל נשאר פצע עמוק בגודל קיסם אוזניים שלא מחלים, עברתי את כל הבדיקות לבדוק אם יש זיהום בעצם או זיהום בפצע עצמו וכל התשובות הגיעו שליליות בנוסף מסביב לפצע יש עור אדום קשה. הפצע קיים כבר 100 יום ואני חובש אותו בעזרת התחבושת TL שאני מחליף אותה כל מספר ימים. אני לא מאמץ את הרגל ורוב הזמן היא מורמת, מה עושים במצב כזה? הרופא שמטפל בי אני חושב שהוא מזלזל בי, הוא מסתכל על הפצע לשנייה ושוב שולח אותי למנוחה בבית ואני לא רואה שום שיפור בפצע. אין לי אפשרות להחליף אותו בגלל שאני חייל בנוסף רוב היום אני מסתובב עם כפכפים כדי לא ליצור לחץ על המקום. אשמח לעצה

06/03/2013 | 23:56 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

יש צורך בבדיקת רופא במקרה זה לצורך המלצה רפואית. בהצלחה !!! דר שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי