פצע כרוני כואב

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

03/01/2009 | 23:02 | מאת: מירי

שלם.אני בת 32 עם בעיה של אי ספיקת דם ברגל השמאלית. לפני 10 שנים היה לי טרומבוזה ברגל,טופלתי בקלקסן,קומדין,ואספרין. בשלב מסויים לאחר גירוד ברגל היתפתח לי פצע ברגל שסרב להגליד שנה שלמה הפצע היה מלווה בכאבים.היום לאחר טיפול עם משחה "סילוורול" הפצע עבר. ושוב יש לי את אותו פצע באותה רגל במקום שונה כתוצאה משפשוף פשוט של נעל,הפצע קיים כבר 4חודשים וכואב לי מציק, הרופאים לא מצאו תרופה,אולי אתה תציל את המצב,בבקשה. כואב לי,קשה לי לעמוד על הרגל יותר מחצי שעה.אני לא נועלת נעלים כבר שנה וחצי. עזור לי.

04/01/2009 | 23:56 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

מטרת הפורום הינה לתת מיידע אמין ומהיר. לי נשמע כי את זקוקה: 1) בדיקה חוזרת והערכה של כלי הדם 2) בדיקה וטיפול של מומחה לטיפול בכיבים כרונים ! לכן ממלץ לך לפנות בהקדם לקבל בדיקה ויעוץ רפואי ! בהצלחה !!!! ד"ר אבשלום שלום

13/03/2009 | 22:43 | מאת: רוני ורד

אני רק במקרה בפורום הזה ולא בא לסתור משהו מדברי אחרים. מנסיוני סילברול עוזר אבל לפעמים כשהוא לא עוזר כדאי להשתמש בבטא קורטן G. מאוד ממליץ לנסות, לא יקר ולא עשוי לגרום נזק כלשהוא, ואגב, בטיפול נעלמים הכאבים ! אודה אם השואלת תעדכן אותי בתוצאות אם תתנסה.

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי