פצע פתוח בשד לאחר ניתוח לניקוז אבצס

דיון מתוך פורום  פצעים קשי ריפוי

23/11/2017 | 20:05 | מאת: גלית

שלום, אני אמא מניקה ועברתי ניתוח לניקוז אבצס בשד (לאחר כשישה שבועות של הנקה לקיתי במסטיטיס דלקת שד שנוצר בה גם אבצס). את החתך הניתוחים השאירו פתוח על מנת שכל הנוזלים יתנקזו החוצה והיות שאני מניקה נשפך גם חלב החוצה מתוך החתך/ הפצע. אני מעוניינת לדעת מה היא החבישה המתאימה ביותר למצבי.

04/12/2017 | 08:19 | מאת: ד"ר אבשלום שלום

ראשית מאוד קשה לענות על השאלה מבלי לבדוק אותך, רצוי חבישה אשר יכולה לספוג את ההפרשות וגם להיכנס לחלל, כמו אקווסל או אקווסל AG או סילברסל. רצוי מאוד להיוועץ עם המנתח. בהצלחה פרופ אבשלום שלום

מנהל פורום פצעים קשי ריפוי