עייפות ושיכחה לטווח קצר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה

18/09/2006 | 08:46 | מאת: עדי

בשנה וחצי האחרונות אני סובלת משיכחה בטווח הקצר וגם מעייפות. הייתי אצל הרופא והוא נתן לי בדיקות דם שיצאו תקינות. אני אם לשני ילדים מאוד מפורעים , אני בשנות ה 30 לחיי....האם יש לי סיבה לדאוג?

20/09/2006 | 15:30 | מאת:

שלום רב ושנה טובה , כאם צעירה עם עייפות יומית וירידה בזיכרון , הייתי ממליצה לך לבדוק את שעות ואיכות השינה ובמידה ויש הפרעות כמו נחירה, התעוררות מוגזמת , תנועות גוף ולסת בשינה , לטפל בבעיה בהקדם . בצד שני מצבי לחץ וחרדה גם הם יכולים לגרום עייפות והפרעה בריכוז , אז צריך להפחית את הסטרס , להשתמש בפעילות גופנית סדירה ומשחררת , שיטות הרפיה , ולפעמים גם בתרופות להורדת רמת החרדה (ציפראלקס, פבוקסיל )