כאבי בטן עליונה צד שמאל לאחר בדיקת גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

05/09/2006 | 10:45 | מאת: דפנה

במהלך השנה האחרונה מאוד סובלת ללא הפסק, כרוני, אוכלת אוכל טחון בלבד לפי הנחיות רופאים, בת 33 . בעקבות כתבה שקראתי אני פונה אלייך. הייתי עוסקת בספורט קבוע (ריצה) לפני שהתחילו הכאבים והבדיקה שעברתי, קראתי שייש כלי דם פנימיים שמתפוצצים ובגלל זה הכאבים, האם זה נכון ואם כן מה הטיפול ואיך להמשיך מבחינת תזונה?לאיזה בדיקות לפנות כי כל הבדיקות שעשיתי לא רואים דבר כולל סי.טי

05/09/2006 | 22:48 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

דפנה שלום מן השאלה שלך קשה לי להבין מה בדיוק קרה, מכל מקום גם אם כלי דם פנימיים התפוצצו זה תהליך מוגבל בזמן, הדם נספג והתהליך מחלים ואילו הוא גרם לכאבים הם היו צריכים לחלוף, נסי להכנס לאתר שלנו IBS.ORG.IL, שם יש אגרות מידה ואחת מהן מוקדשת כולה לנושא של כאבים כרוניים, אולי המידע שם יעזור לך למצוא כוון רפואה שלמה,

מנהל פורום מעי רגיש