עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

05/09/2006 | 09:05 | מאת: דליה

שלום, אנוכי בת 34 חודשיים אחרי לידה וסובלת מעצירות כרונית. בעבר (לפני ההיריון) נהגתי במשך שנים ליטול טבליות על בסיס צמחים (עיכולקס, אלווה וכו') לטיפול בעצירות. בתקופת ההיריון היציאות היו סדירות וכיום חודשיים אחרי לידה עדיין סובלת מעצירות. מאחר ואנוכי מניקה באופן מלא ניסיתי משקה מיצוי שזיפים ו אובילקס אולם זה הועיל פעמים בודדות בלבד. מה הטיפול המומלץ בתקופת ההנקה? האם נטילת טבליות של צמח האלוה הינם יעילות בתקופת הנקה?

05/09/2006 | 22:44 | מאת: ד"ר תמנע עליאש נפתלי

דליה שלום באופן עקרוני, אין סיבה שמה שעבד לפני הלידה לא יעבוד אחריה, אבל בגלל ההנקה אני הייתי מציעה לך לנסות משלשלים אוסמוטיים, אלא חומרים שעובדים על העקרון שהם לא נספגים במעי וכך מושכים לתוכו מיים וגורמים לצואה להיות רכה יותר, מאחר והם לא נספגים את יכולה להיות שקטה שלא יהיו כל השפעות על התינוק, משלשלים מסוג זה הם מלח אנגלי, אבילק, פגלקס ויש עוד, בברכה דר נפתלי

10/09/2006 | 15:15 | מאת: תהילה

מה דעתך על Free-Lax? אני מכירה אותו מחברה שמאוד מרוצה. האתר שלהם: www.freelax.co.il

מנהל פורום מעי רגיש