כאבי בטן ושלשולים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

26/02/2015 | 11:04 | מאת: דוד

כבר קרוב לחודשיים שאני סובל משלשולים, כ 4 פעמים זה הופיע קרוב לשבוע ואז הפסקה של כמה ימים בודדים ובשבועיים האחרונים כל בוקר אני מתעורר או משעון מעורר או מהקיבה ואני כל בוקר משלשל כמה פעמים ואז לאחר מכן לא נכנס לשירותים בהמשך היום, יש לציין שלילה אחרון הרגשתי כאבים קלים באיזור הטחול כאבים כמו פעימות, כמובן שקמתי בבוקר שוב מכאבי קיבה ושלשלתי מספר פעמים. האם ייתכן שזה מהרגלי אכילה חדשים שאני אוכל או שאני חייב לעבור בדיקה כל שהיא?

26/02/2015 | 11:15 | מאת: דוד

אני בן 28 וחצי, לפני שנה וחצי היה לי גילאן ברא, אבל אני יודע שאין קשר בין הדברים, בעבר הרחוק סבלתי מאליקובקטר בקיבה העליונה.

יש לברר את הסיבה לשלשול במסגרת ביקור במכון גסטרו ושיחת רופא. יש לבצע בדיקות דם מקיפות ותרבית צואה לפרזיטים ורמת קלפרוטקטין. בהמשך ולפי התוצאות של הבירור יש להתאים טיפול.

מנהל פורום מעי רגיש