בעיות התרוקנות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

01/04/2013 | 09:38 | מאת: סרגיי

שלום אני סובל מבעיות התרוקנות . עצירות ,יציות מרובות עד 10 פעמים ביום ,כאבים בבטן שמאלית תחתונה ובאיזור פי הטבעת , תחושת טנזמוס ,תחושת URGENY והתרוקנות לא מלאה , ריר בצוא , היצרות קלה במרחק 8 ס"ס מפי הטבעת ,קרע של סוגר פנימי. עברתי שני ניתוחים ברקטום בגלל הקרצינומה , ניתוח אחרון ליפני 4 שנים. עשיתי בדיקות מנומטריה , דפקוגרפיה, אולטראסאונד של רקטום . קבעו - אניזמוס והתרוקנות חלקית של רקטום . בדיקת קולונוסקופיה ליפני שנה תקינה ,בגובה 8 ס"ם מפי טבעת אנסטומוזה רירית מעט בלתי סדירה . עברתי טיפול באגיוקור וביופידבק - לא ממש עזר מה אפשר לעשות תודה על התשובה

01/04/2013 | 23:05 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

כדאי להוסיף אולי גם טיפול בתסמונת מעי הרגיש אשר התלבשה לך על כל התמונה הקלינית!!

05/05/2013 | 10:08 | מאת: דני

בני היה בבקורת אצלך באיכילוב קיבל המלצה לvsk לשנה ניסה חודש וחצי ללא הטבה הבן רגיש ללקטוז vsl עלול להכיל שיירי לקטוז השאלה 1 האם להמשיך VSL

23/05/2013 | 08:54 | מאת: דן

אני קם בבוקר נכנס לשירותים מסיים לאחר זמן קצר שוב יש לי יציאה וכך זה עד 4 5 פעמים היציאות לא מאפשרות לי לצאת מוקדם בבוקר מה עושים לצמצם את היציאות אובחנתי בתסמיני מעי רגיז אודה על תשובתך

מנהל פורום מעי רגיש