BLASTOCYSTIS HOMINIS מהו הטיפןל הנכון?!

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

31/10/2011 | 11:18 | מאת: פרזיטית

בבדיקת צואה התגלו הפרזיטים אצלי, ניסיתי טיפול טבעישל פרופוליס אך לא עזר הרופאה טוענת שרק אנטיביוטיקה תעזור האם זה נכון? לא רוצה סתם לקחת אנטיביוטיקה אם לא נחוץ ובכלל מעדיפה פחות תרופות , מבקשת עזרה בדחיפות

31/10/2011 | 12:28 | מאת: ד"ר אליזה טיומני

בלסטוציסטיס הומינים הוא פרזיט נמצא לעיתים במעי בלי שהוא גורם למחלה -יותר בקבוצות גיל קיצון-תינוקות ומאוד מבוגרים . אך הוא יכול להעיד על צמיחת יתר של חיידקים אחרים במעי. לא יודעת מה התלונות אצלך כי לא פירטתה- אפשר לקחת קורס קצר של פרוטוציד או פסיגין פעמיים ביום 5- 7 ימים. כאלטרנטיבה אפשר לקחת פרוביוטיקה -חיידקים "טובים" מסוג VSL#3 שמשפרים את האוכלוסית החיידקים במעי

06/11/2011 | 18:15 | מאת: שרה

עקב תלונות של תולעים בצואה שיוצאות מדי כמה ימים מפי הטבעת (צהובות) טופלתי בורמוקס. לא עזר וחזר. בדיקת צואה נוספת העלתה שיש לי Blastocystis hominis , ניתנה לי אנטביוטיקה. בדיקה נוספת יצאה שלילית. התולעים חזרו. טופלתי שוב בורמוקס (כבר שלוש פעמים). ושוב חזרו. בדיקה אחרונה שוב נמצאו Blastocystis hominis - ממתינה לתור לרופא. עדיין יוצאות תולעים. מה עושים? האם תולעים הם גם תוצאה של הטפיל Blastocystis hominis ? (אודה להסבר כי אני מיואשת ומסתובבת בין רופאים בלי סוף כבר חמישה חודשים)בבדיקה במעבדה פרטית מצאו taenya הרופא אמר שזה לא מה שאני מתארת (תולעים צהובות)ולכן זה לא זה. אשמח לחוות דעת

מנהל פורום מעי רגיש