טיפולים חדשים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/12/2008 | 22:05 | מאת: א.

שלום אני בן 28, סובל ממחלת המעי הרגיז מגיל 13 לערך, כאשר הכאבים הם יומיומיים, והדבר מלווה כל יציאה מהבית, או פעילות (עקב התקפים חוזרים נוצרה תבנית פסיכולוגית שמפעילה את המעי מיידית). לאחרונה עם חידוש טיפול התגלה חיידק לימפוציטיק קוליטיס, אחרי לקיחת ביופסיות מהמעי וכעת מטופל ברפסאל (אחרי טיפולים בנרבקסל, קולוטאל, קלבטן (ביסמוט), תרופות פסיכיאטריות להפחתת חרדה וכמובן טיפול פסיכולוגי) אך עדיין רמת הרגישות היא תמיד גבוהה ומעבר לעבודה הפסיכולוגית והניסיון להפחתת החרדה מהתקפי שלשולים ללא שליטה בסוגרים, ברצוני לדעת איפה היום אפשר לברר על טיפולים חדשים, ואם ידוע על מקום בארץ המתמחה ספיציפית בטיפול בIBS-D. שאלה נוספת, האם עם גילוי לימפוציטיק קוליטיס דורש טיפול קודם בו ואז בIBS או שמא במקביל?

בכל בית חולים מרכזי קיים שירות למעי הרגיש, בדף הרופאים תמצא את הכתובות, פשוט נסה אחד ממרכזים אילו, בהצלחה

מנהל פורום מעי רגיש