תרופה לינזס שמחליפה אמיטיזה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/10/2020 | 19:33 | מאת: חיה

אני קבלתי בעבר את האמיטיזה וזה עזר לי עד שתרופה נעלמה ואז הסתירו קיומה של התרופה לינזס בארהב דבר חמור מאוד כי יש אנשים כמוני לפחות שהסבל שלהם מהעצירויות בגלל גסטרופרזיס ואופייטים שחייבת לקחת כי בכאבים שלי הפכו מופשטים גם באזורים אחרים של בגוף וזה אחרי 3 שנים נתגלה לי במקרה כשכבר שנה התחלתי בנוסף לסבול מכאבים חדים ברום הבטן ולא מגלים סיבה במרסיפי שעשו בתחילת השנה רק מצאו ציסטה 6 ממ בראש הלבלב וכיס המרה נכרת אבל הכאבים ממשיכים ונזכרתי באמיטיזה שנלקחה ממני כי הקופה הפסיקה הבאתה ככה סתם ולא חושבת שצריך להביא באותה דרך התרופה דומה לה לינזס שקיימת ואושרה בארהב זה נתגלה לי רק עכשו במפתיע ולא מבינה בשום אופן מדוע לא מובאת תרופה שיכולה להציל חיי רבבות או להקל עליהם חלק מהסבל אנשים כמוני שנתנו חייהם למדינה בצבא בעבודה אזרח נאמן שמשלם כל המיסים שדורשים ממנו אז כשיש תרופה שיכולה לעזור מתגלה המחסום של המחיר שבגללו הקופה לא מביאה התרופה כאשר בן אדם בודד ערירי פנסיונר מאוד חולה כמוני בוודאי לא יכול להרשות לעצמו להביא פרטי ב 4000 שקל תרופה שיכולה להקל על חייוו האם יש אפשרות כלשהי לעורר כמה אנשים ברמות גבוהות כדי שיקרה משהו טוב במדינה הזו ולא רק לאנשים שיש להם הפריווילגיה להיות עשירים ולרכוש כל דבר בעצמם ולהציל חייהם

28/10/2020 | 22:11 | מאת: ד"ר קרטר דן

מה השאלה?

31/10/2020 | 18:50 | מאת: חיה

איך משיגים התרופה או איך מביאם לכך שקופת חולים תביא התרופה שבזמנו סופקה כאמיטיזה בסבסוד ובדחיפות כי מחכים לזה מ 2017

מנהל פורום מעי רגיש