בדיקת קלפרוטקטין - מעי רגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/10/2020 | 04:30 | מאת: ש

היי, אני בן 17 וניגשתי לגסטרואנטולוגית בנוגע לכאבי בטן מתמשכים עם התכווצויות ונפיחות של הבטן והיא אמרה כי אלה תואמים כמעט בוודאות לתסמונת המעי הרגיז, היא הפנתה אותי לערוך בדיקת קלפרוטקטין בצואה, אכן עשיתי והגיעו תוצאות יצא לי 41.5 שלפי דעתי זו תוצאה שמעידה על כך שאין לי דלקות במעי תקן אותי אם אני טועה. השאלה שלי היא עם התוצאה הזו מעידה על קיומן של דלקות במעי או שלא ובנוסף במידה ולא קיימות דלקות במעי האם זהו האבחון הסופי שאני סובל מהמעי הרגיז. תודה רבה מראש (:

23/10/2020 | 00:01 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום התוצאה אכן שוללת תהליך דחקתי במעי המשך את הבירור והטיפול אצל הגסטרואנטרולוג

מנהל פורום מעי רגיש