שאלה דחופה בבקשה מיואש לגמרי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

17/10/2020 | 04:45 | מאת: עידן

שלום עברתי סיטי בטן 3 פעמים עפ חומר ניגוד ופעם אחת בדיקת mriבטן עם חומר ניגוד באף אחת מהבדיקות לא היה הרחבת מעיים אבל צילום שיקוף כירוג החליט לעשות צילום שיקוף פשוט כמו צילום רנטגן של כמה שניות רק בשיקןף אומר לי שמצד ימין זה נרא יפה ומשאול לא אמר שהמעי הגס אצלי רחב האם יכול להיות שכול הסיטי שעשו לי לא ראו מעי רחב ושיקוף כן ראו מעי גס רחב ?? אני חייב לדעת את זה באופן כללי כי אני עובר יום יום של גהנום עם הכאבים במעיים שיש לי אשמח לעזרה עד שיגיע התור שלי לכירוג ? תודה רבה הכאבים קצת חירפנו אותי ששלחתי ליעוץ גנטי גם עם תוכל רק לתיחס להרחבת מעי שראו בשיקןף תודה לך

19/10/2020 | 15:15 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום שאלת את השאלה פעמים רבות- אין שינוי בתשובה שלי ראה את התשובות הקודמות

מנהל פורום מעי רגיש