תסמונת מעי רגיז מאוד סובלת

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

29/09/2020 | 08:24 | מאת: דליה

בת 66. אבחנת מעי רגיז לפני כ 4 שנים.עשיתי אז גסטרוסקופיה קולונוסקופיה וגםm r i .היה תקין. לא מסוגלת ליטול כדורים מלבד אקמול. כל כדור גורם לכאבי בטן ותחושות בקיבה. טופלתי במשך התקופה הזו עי דיקור בהצלחה רבה. בעקבות הקורונה לא יכולתי להגיע למדקר כ5 חדשים דבר שהחמיר את הסימפטומים והחזיר אותי להתחלה. המזון תקוע בקיבה לפחות 7 שעות וסובלת מהרבה שיהוקים קולניים שמתישים.כמו כן כאב לוחץ בעקבות זה באיזור הקיבה כאילו שמונחת עלי משקולת. אוכלת מעט מאוד ויורדת במשקל.הרבה פעמים רעבה ולא מסוגלת להכניס כי תקוע.לא עשיתי אף פעם בדיקה להתרוקנות הקיבה. ובדיקות דם עשיתי רגילות בלבד. מה לדעתך עלי לעשות? צריך שןב גסטרוסקופיה או m r i או בדיקת התרוקנות קיבה?אחר?קראתי בפורום שלך שיש מחקר בשיבא. האם רלוונטי עבורי?????מאוד סובלת.אודה לתשןבתך.

30/09/2020 | 19:00 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אני לא מבין- את מוכנה להגיע לשיבא ולא למדקר? אם יש טיפול ]שוט שעוזר לך- לכי על זה!

30/09/2020 | 19:10 | מאת: דליה

חלילה. אני חזרתי למדקר שעזר לי. אך אמרתי שכתוצאה מהקורונה לא התאפשר לי להגיע אליו ואני כעת שוב בנקודת ההתחלה. מוכנה לעשות הכל כדי לשפר את מצבי. לכן שאלתי על המחקר בשיבא. וגם שואלת אם כדאי לעשןת שוב בדיקות כי עברו 4 שנים ואני בנסיגה. בכל אופן תודה לתשובה

מנהל פורום מעי רגיש