תדירות יציאות לבן 21 בריא

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

17/06/2020 | 21:39 | מאת: דני

בן 21 בריא שוקל, 76 קילו, ספורטאי מאז שאני זוכר את עצמי מגיל 5-6 הייתי בשירותים רק 2-3 פעמים בשבוע (ברוב המכריע של המקרים 3 במהלך החיים אנשים אמרו לי שזה לא בסדר, אז ניסיתי לסדר את זה בכול צורה ודרך סיבים תזונתיים, תזונה טובה (אני ספורטאי מצטיין עם תזונה מסודרת ומספיק סיבים) לא משנה מה עשיתי. זה נשאר בממוצע 3 פעמים בשבוע, אין לי כאבים , אין לי עצירות (לעיתים נדירות מעט קושי לא מעבר) , ובכללי אין לי שום תסמין שמפריע לי האם אני יכול פשוט להניח לזה ולהצהיר שזה תקין? זה מעייף אותי ההתעסקות בזה כבר

17/06/2020 | 22:20 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום מספר היציאות ברב האוכלוסיה נע בין 3 בשבוע ל3 ביום נשמע שאתה בתוך קבוצה זו

מנהל פורום מעי רגיש