מעי רגיז-מה הטיפול המתאים?

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

02/06/2020 | 10:07 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 40 סובלת מכאבי בטן ורעשים חזקים בבטן כמעט ארבעה חודשים הייתי אצל רופא גסטרו ורופאת משפחה לאחר מספר בדיקות הכל תקין כנראב מעי רגיז ניסיתי קולפרמין כמה שבועות אך לא עזר. שאלתי היא איזה בדיקות היית ממליץ לעשות לפני אבחנה של מעי רגיז?? והרופאת משפחה נתנה לי תרופה אחרת לנסות amitriptyline hcl או clicinium chlordiazepoxide מה יכול לעזור לכאבים יותר? תודה רבה.

02/06/2020 | 23:15 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום במיד והתסמינים הופיעו לאחרונה, ראשית הייתי מתעקש על בירור מלא שלמערכת העיכול- בטח כולל אנדוסוקפיות ואולי גם הדמייה. רק אחר כך,ובמידה ואין ממצאים לא תקינים, הייתי מתחייב שהאבחנה היה תסמונת מעי רגיש

03/06/2020 | 07:09 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך. במידה וזה מעי רגיז איזה כדור יכול יותר לעזור??

מנהל פורום מעי רגיש