כאבי בטן-האם זה מעי רגיז??

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

18/05/2020 | 08:45 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 40 סובלת מכאבי בטן יותר משלושה חודשים לאחר בדיקות דם,אולטרסאונד בטן,בדיקת צואה למחלות מעיים וסיטי בטן הכל תקין.גסטרוסקופיה וקולונסקופיה עשיתי לפני שלוש שנים ולא נתנו לי לעשות שוב כרגע. לפני שבועיים התחלתי בהמלצת הרופאה דיאטת פוד מאפ נכון לעכשיו אין עדיין שיפור יש כאבים רעשים בבטן וגזים כל הזמן. ניסיתי גם לקחת קולפרמין וגם קרבוסילן. האם יש עוד בדיקות שאני יכולה לעשות? האם זה יכול להיות מעי רגיז? ומה הטיפול המומלץ במקרה זה? תודה רבה.

18/05/2020 | 22:16 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום יש מקום להמשך בירור , אבל יש צורך בהערכה קודם לכך למשך הדמיה בטנית בבדיקת סיטי יכולה לגלות גורמים לכאב שאינם מתגלים בגסטרו או קולונסקופיה בקיצור- יש לפנות למומחה להמשך הבירור והטיפול

19/05/2020 | 06:44 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך. עשיתי סיטי בטן הבדיקה תקינה. לאיזה בדיקה התכוונת? תודה.

מנהל פורום מעי רגיש