יציאות לעתים רחוקות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

25/03/2020 | 22:40 | מאת: ד.

שלום ד"ר קרטר. יציאות אחת לכשבוע. חצי מנת נורמלקס גרמה ליציאות להיות די רכות. מוארך ורך. אני מנסה להבין מה יגרום ליציאות להיות לעתים קרובות יותר? כתבת על תוספת נורמלקס. אבל אם היציאות ממילא יחסית רכות האם עוד נורמלקס עשוי לעזור גם להגדיל את התדירות לעתים קרובות יותר? איך? אם ממילא הן לא קשות אלא יחסית רכות תודה רבה

28/03/2020 | 14:17 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום נורמלקס אינו רק מרכך צואה, אלא הוא גם משלשל- כלומר מעלה את מספר היציאות ולכן ניתן לנסות להעלות את המינון במידה והיציאה שלשולית- רק אז יש מקום להפחתת מינון הנורמלקס ואז ניתן לשלבו עם משלש אחר- כלקסדין 2-3 פעמים בשוע או כלל להפסיק את הטיפול ולעבור לתרופה חדשה לדוגמה רזולור

מנהל פורום מעי רגיש