תדירות יציאות נמוכה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

22/03/2020 | 00:48 | מאת: דני

שלום כאמור גיל 52 בדיקות דם ומעבדה וסיטי תקינות. כתבת לי שעקב תדירות נמוכה של יציאות ( בערך פעם בשבוע ) כדאי לקחת יותר נורמלקס. עם זאת, אני לוקח כיום חצי מנה נורמלקס ביום כ 8 גרם, והיציאות יוצאות רכות ומוארכות. האם תהיה תועלת בעוד נורמלקס להגביר את התדירות? מדוע? הרי ממילא היציאה לא קשה אלא מוארכת ויחסית רכה והאם יש עוד משהו שאפשר לעשות להגדיל תדירות יציאות? תודה רבה דני

24/03/2020 | 23:34 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום נורמלקס גורם למניעת ספיגת נוזלים מהמעי הגס עלייה במינון למינון המומלץ של 17 גרם ישפר את היציאה תרופות אחרות אפשריות- לקטולוז וסיבים תזונתיים

מנהל פורום מעי רגיש