נורמלקס מול פסיליום , בריבוי יציאות

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

20/03/2020 | 19:51 | מאת: סיגלית

בת 54 הבעיה שלי בשנים האחרונות היא ריבוי י ציאות וכתוצאה מכך טחורים היציאות רכות אבל נדרש מאמץ רב וכן הצואה בצורת שרוכים האם יכול להיות שהשרוכים הם בגלל הטחורים? שאני לוקחת פסיליום או פרוביוטיקה יש שיפור קל בגודל ומספר היציאות אבל עליה בגזים ובכאבי בטן )כאבי הבטן לא קשים( במצב כזה כדאי לי לנסות נורמלקס בכלל? והאם טיפול סמי כירורגי בטחורים יכול להקל על המצב? האם יכול להיות קשר לגיל המעבר שאני בסיומו?

21/03/2020 | 22:54 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום השאלה היא אם מדובר בעצירות עם קושי בהתרקונות ועקב כך רבו יציאות קטנות, או שלשול כרוני כעקרון שלשול לא אמור לגרום לטחורים, כי לא אמור להיות מאמץ ביציאה פני למומחה בתחום לבירור

21/03/2020 | 23:15 | מאת: סיגלית

תודה יכול להיות יציאות קטנות מרובות עם מאמץ שהצואה רכה ושרוכית וזה עדין יחשב עצירות?

מנהל פורום מעי רגיש