תוצאות של תבחין צואה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

09/03/2020 | 17:30 | מאת: יואב

זה מספר חודשים שאני סובל מיציאות רכות ותקופות של שילשולים, בטן נפוחה, ירידה במשקל וריר בצואה, לאחרונה ביצעתי בדיקת צואה Pcr ויצא חיובי לblastocystis hominis ו dientamoeba fragilis אציין שהייתי בהודו לפני כשנה, ייתכן שטפילים אלה הם הסיבה לתסמינים האלה? הרופא המטפל נתן לי פלאג׳יל ל10 ימים, זהו טיפול שיכול לתת מענה? תודה

09/03/2020 | 22:11 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום בדרך כלל טפילים אלה אינם גורמים למחלה יחד עם זאת אם יש תסמינים כפי שאתה מתאר, מטפלים גם מכיון שיתכן וקיימים טפילים אחרים שלא זוהו

מנהל פורום מעי רגיש