משככי כאב ובטן עליונה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

16/12/2019 | 11:38 | מאת: גלעד

שלום אני בן 52 סובל כבר 15 שנה מתופעות בטן עליונה שהוגדרו כרפלוקס כרוני עם דיספפסיה וכאב. אחרי אוכל לפעמים כאבים במפתח הלב, לפעמים כאב כמרכז החזה כנראה בוושט, לפעמים בחילות, רפלוקס, שיעול ועוד. לוקח כל יום לוסק לפעמים גם גסטרו 40. בעקבות תאונה סובל גם מכאב כרוני בצוואר. השתדלתי כמה שפחות לקחת משככי כאב אבל באחרונה נאלץ לקחת יותר. אקמול לא עוזר. טרמדקס ודומיו גרמו לעצירות נוגדי דלקת אסור בגלל הקיבה נשארתי רק עם אופטלגין לוקח כ 4 פעמים בשבוע 2 אופטלגין שמתי לב שמאז שהתחלתי לקחת אופטלגינים יש יותר תופעות בקיבה כאב תחושת רעב ועוד. אודה על עזרתך 1. האם אופטלגין ( ששייך לנוגדי דלקת ) הוא גם יכול לגרות את הקיבה וליצור שם בעיה או להחמיר תסמינים? 2. האם אופטלגין נוזלי יותר בעייתי לקיבה מאשר בכדור? 3. האם יש בעיה לקחת אופטלגין על בטן ריקה לפעמים באמצע הלילה חייב משכך כאב תודה רבה

16/12/2019 | 17:12 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אופטלגין אינו אמור לגרום לתסמינים במערכת העיכול יחד עם זאת לכל אחד יש את התגובה האישית שלו, כך שקשה להתווכח עם מה שאתה חש. הייתי חושב לפנות למרפאת כאב לבחינת הטיפול בך

מנהל פורום מעי רגיש