תרופת נורטילין 25 מ"ג למעי רגיז

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

27/10/2019 | 10:42 | מאת: מור

אובחן אצלי מעי רגיז והרופאת גסטרו נתנה לי נורטילין 25 מ"ג פעמיים ביום. קראתי את ההתוויה של התרופה וראיתי שזו תרופה לדיכאון עם הרבה תופעות לוואי האם זה מקובל לתת את התרופה הנ"ל למעי רגיז?

28/10/2019 | 23:18 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום התרופה יעילה בתסמונת מעי רגיש בעיקר עם הכאב מלווה בשלשול המקור של התרופה אכן הינה כטיפול בדכאון ( בדרך כלל במינון הרבה יותר גבוהה), אולם השימוש בתסמונת מעי רגיש הינה כטיפול בכאב ויסצראלי סה"כ אין הרבה תופעות לוואי משמעותיות במינון היחסית נמוך שמתחילים בו את הטיפול.

מנהל פורום מעי רגיש