כאבי בטן ושלשולים , מפריע מאוד לתפקוד היום יומי שלי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

23/10/2019 | 21:07 | מאת: ניקול

שלום ד"ר , הנני בת 23 וסובלת כבר כמה שנים מכאבי בטן במיוחד לאחר ארוחות ושילשולים שהולכים וחוזרים . עשיתי גסטרו קולונוסקופיה שיצאו תקינים חוץ מכך שראו שיש שם אפטה שאמרו לי לא להלחץ מכך .זה מצב שמאוד מפריע לי בתפקוד היום יומי שלי והייתי רוצה לקבל ממך המלצה אילו עוד בדיקות ניתן לבצע?האם ניתן להפחית את התסמינים? (בנוסף התפתחה אצלי רוזציאה שקראתי וכנראה זה קשור גם לעניין של הבטן. תודה מראש

24/10/2019 | 23:51 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום חסרים נתונים לגבי הבירור- האם נבדק המעיההדק הסופי? האם בוצעה בדיקת קלפרוטקטין בצואה?סרולוגיה לצליאק? ממליץ שתפני להמשך בירור אצל רופא מומחה

27/10/2019 | 18:39 | מאת: ניקול

היי, הייתי אצל רופאה מומחית ששלחה אותי לבצע שתי בדיקות נוספות אחת של פרזיטים והשניה כפי שרשמת קלפרוטקטין בצואה . טרם ביצעתי. במידה וגם זה יצא תקין יש עוד בדיקות שאוכל לבצע ? מאחר וזה נורא מפריע לתפקודי היום יומי. תודה ניקול

מנהל פורום מעי רגיש