שילשולים ללא שליטה בלילה

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

04/10/2019 | 04:02 | מאת: מיכל

אמא שלי בת 78 אחרי אירוע מוחי קל סובלת מאוד משילשולים בעיקר בלילה נראה לי שיש קשר רב למצב נפשי של חרדה. ברצוני לציין כי היא אלמנה ומתגוררת לבדה. איזה טיפול תרופתי נוגד חרדה יכול לעזור לה? היא לוקחת ציפרלקס 10 מג מזה 7 דנים. תודה רבה!

05/10/2019 | 22:12 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום השאלה צריכה להיות מכוונת לפסכאטר או פסכוגראטר ולא לפורום הזה

06/10/2019 | 16:25 | מאת: מיכל

היא הובחנה על ידי רופא גסטרו עם בעיית מעי רגיש ומקבלת עכדיו לורמיקס. האם יכול להיות קשר לזה שהיא חרדתי ת ואחרי אירוע מוחי או שאין בכלל קשר בין הדברים?

מנהל פורום מעי רגיש