ריר/ג'לי עם הצואה.....

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

08/09/2019 | 16:28 | מאת: נופר

היי ד"ר בשלושה שבועות האחרונים יש לי הפרשה רירית דמוי ג'לי עם הצואה. זה תמיד יוצא יחד עם הצואה,דבוק אליה. הפרשה בצבע חום בהיר. עשיתי תרבית צואה וPARASITES MICROSCOPY ,בדיקות דם - יצא תקין. זה לא קורה בכל יום , אבל מאז שהתחלתי לבדוק (שלושה שבועות) אני רואה את זה מדי פעם. זה לפעמים בכמות ממש קטנה ולפעמים גדולה יותר. האם יש לי עוד בדיקות לבצע או שיכול להיות שזה קשור לתזונה? מצרפת תמונה. תודה על התשובה.

11/09/2019 | 22:16 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום יש לבדוק באם מדובר בהפרשה מוגלתית אם אכן כך, יש לתקדם לבירור אנדוסוקפי

מנהל פורום מעי רגיש