קלופרקטין גבוהה וקולונסקופיה תקינה.

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/08/2019 | 08:11 | מאת: שיר

היי,בת 23 סובלת כבר מזה 5 שנים מכאבי בטן לאחר הצבא הייה לי הליקבוקטר שטופל אך הכאבים עדיין לא פסקו ניגשתי לרופא גסטרו וביצעתי קולונסקופיה ואנדוסקופיה שיצאו שניהם תקינות לאחר שנתיים שהכאבים רק הלכו והתגברו ניגשתי ליעוץ אצל רופא שהמליץ על בדיקת קלופרקטין בבדיקה יצא ערך של 236 עשיתי קולונסקופיה שוב והיא יצאה תקינה גם בדיקת ct בטן יצאה תקינה אני ממש מיואשת כי אני עדיין סובלת יש רקע של קרוהן במשפחה מה עושים??

26/08/2019 | 22:07 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום נדרשת הערכה של המעי הדק ממליץ לבצע בדיקת קפסולה של המעי הדק

26/08/2019 | 23:08 | מאת: שיר

תודה רבה 🙂 מקווה שיאשרו לי קפסולה ומשם תבוא הישועה..

מנהל פורום מעי רגיש