גזים שאינם משתחררים ללא תחושת כאב

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/08/2019 | 20:32 | מאת: Sh

בן 30 מרגיש לאחרונה הולכה של גזים בועות במעי עם תחושת בועות בגב תחתון אך הגזים אינם משתחררים, רק אחרי פעילות גופנית ההליכה או תרגילים . (אולי זה בגלל שאני חושב על זה הרבה תוך כדי ההרגשה) לציין שאינני עוסק בפעילות גופנית כלל וממעט בהליכה, רוב הזמן נוסע. סובל אולי מעקמת קלה של עש גבי מותני(מתוך צילום חזה שנערך לי פעם המפענח כתב כך. האורטופד טען שאני כן בטווח הנורמה אך מאז עברו כבר כ 4 שנים) אודה ך מאד אם תוכל להגיד לי אם יש או אין קשר. תודה רבה רבה

15/08/2019 | 05:43 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום איני חושב שיש קשר בין הדברים שינוי תזונה עשויים לסייע מציע שתפנה לדיאטנית מנוסה

מנהל פורום מעי רגיש