רזולור ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

07/08/2019 | 07:58 | מאת: ש..

שלום , קיבלתי מרשם לרזולור בימים האחרונחם מרופאת כבד בשיבא . מעוניין להתחיל ליטול את התרופה אך הבנתי מקריאה באינטרנט שקיימת תופעת לוואי של בולמוסי אכילה ? אכילה בלתי נשלטת ? מצד שני בעלון לצרכן רשום ירידה בתיאבון . האם תוכל לחדד ? אני מנותח בריאטרי והדבר גורם לי לשקול פעמיים למרות הצורך העז בתרופה . בנוסף- האם התרופה יעילה אצל גברים? הבנתי שבעבר הייתה הפרדה בין נשים לגברים . איך ניתן ליצור עמך קשר? מתוסכל כבר מהעצירות

09/08/2019 | 12:35 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום איני מכיר בולמוסי אכילה עקב שימוש ברזולור את פרטי הקשר עם מרפאתי תוכל למצוא במרשתת

מנהל פורום מעי רגיש