ושט רגיז+מעי רגיז מה עושים

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

14/07/2019 | 19:04 | מאת: מוטי

לאחר תלונות ובדיקות נאמר שיש לי ושט רגיז האם יש דבר כזה ?? מימיי לא שמעתי קיבלתי תרופה בשם נורטילין !!!אני לא ממש רוצה לקחת תרופות מיכוןן שזאת גם תרופה פסיכיאטרית מהם הטיפולים המקובלים?? ובמידה ואחליט לקחת את התרןפה לכמה זמן צריך לקחת???האם זה לכל החיים???

19/07/2019 | 07:59 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום ושט רגיז הינו שם " עממי" להפרעה תפקודית של הושט, שעיקרה כאב או צרבת שאינן מוסברות עקב רפלוקס הטיפול המקובל הינו נורטילין משך הטיפול הינו מס חודשים בדרך כלל

05/11/2022 | 17:04 | מאת: בר

האם טיפלת בזה בסוף? זה חלף?

18/12/2022 | 10:35 | מאת: לוט

וזה משפר את המצב או שזה סתם כדורי ניסיון?

מנהל פורום מעי רגיש