פציעה בוושט בעקבות בליעת כדור

דיון מתוך פורום  מעי רגיש

21/05/2019 | 00:04 | מאת: אלה

היי לפני יום בלעתי 2 כדורי סרנדה שאני נוטלת מידי יום, בלעתי אותם ביחד עם מעט מאד מים, מיד אחכ הרגשתי תחושות בעירה מטורפות וכאבים בגב כאילו נתקע לי הכדור, אכלתי שקדים במטרה שהכדור ירד ותחושת הבעירה תרד אבל אז הקאתי הכל. הפנו אותי למיון שם רופא אאג בדק עם מצלמה דרך האף ואמר שהגרון תקין. הם בדקו שאני אוכלת והאוכל עובר ושחררו אותי. אבל אני ממשיכה לסבול מצריבה בוושט ובגרון, כאבים בגב העליון מדי פעם, וכשאני בולעת כואב לי בוושט. מה זה יכול להיות ומה אני צריכה לעשות?תודה רבה אלה

21/05/2019 | 22:04 | מאת: ד"ר קרטר דן

שלום אכן יתכן שנגרמה פציעה בושט, או שהכדור תקוע שם פני בהקדם לגסטרואנטרולוג אם הכאב ממשיך חזרי למיון

מנהל פורום מעי רגיש